De grande finale van ‘t Nut: Dat was ‘m en tot volgend jaar

 

ECHTEN – Een zal vol enthousaiste dorpsgenoten met een flink feest na. Gisteravond werd op de Deel op vakantiepark de Westerbergen de klucht Slaapkamergeluk gespeeld door toneelvereniging Het Nut en Genoegen.

De spelers zelf, maar ook de spelregisseur kijken terug op een geslaagde avond.

Kneuterig

Wat maakt spelen in zo’n klein dorps theatergezelschap nou zo leuk? Volgens toneelspeler Gerlof Pronk zit dat in de kleine dingen. “Ja, de kneuterigheid vind ik te gek. De kleine knusse kneuterigheid, samen hapjes delen, lachen om flauwe grappen, ik vind het schitterend. Medespeelster Manon Broekman vult resoluut aan: ” Ja, het is gewoon leuk!”

Volgend jaar weer

Over een jaar zal er weer een nieuw stuk ter uitvoering gebracht worden met nieuwe karakters en nieuwe verhaallijnen. Zowel Henk Schrotenboer, die overigens erg tevreden was over het stuk, als de spelers zijn er zeker van volgend jaar weer mee te spelen met het Nut en Genoegen.

De hoofdprijs van de verloting dit jaar was een rood kanten setje lingerie, maar niet zonder reden. In een het stuk komt het setje ook voor. Een van de spelers won het in het verhaal op een verloting. Wie het setje gewonnen heeft is niet bekend, maar: “Geheid dat die er vanavond veel plezier mee heeft”, lacht Gerlof.

facebooktwitterredditpinterestmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *