FC Echten kampioen!

Steenwijksmoer- Van harte ging het niet in de kampioenswedstrijd maar wat maakt het uit. Zuidwolde 5, beter bekend als FC Echten is kampioen geworden in de Zondag Reserve 6e klasse. Het verschil met de nummer twee is 6 punten en dus is FC Echten niet meer te achterhalen voor de concurrentie.

Van spanning is totaal geen sprake zegt aanvoerder Remco Hempen. ‘We gaan gewoon lekker ballen.’ FC Echten begint ook sterk met vele kansen maar nog geen doelpunten. Uiteindelijk is het aanvoerder Hempen met de bevrijdende goal. De regie lijkt in de handen van FC Echten tot een onnauwkeurige terugkopbal, deze is namelijk te kort waardoor de aanvaller er tussen kan zitten. Een kleine tien minuten is het dan weer raak voor de thuisploeg en lijkt er een beetje angst in de ploeg te sluipen.

In de tweede helft komt er een stormloop op het doel van Protos. De gelijkmaker komt van de voet van Kelvin Krikken. Na het laatste fluitsignaal is de ontlading groot onder de spelers van FC Echten. De aangeboden bloemen worden dankbaar in ontvangst genomen. Een enkeling had het liever net iets anders gezien: ‘Kunt ze niet even de koelbox ophalen, wat moet ik met die bloemen?’

facebooktwitterredditpinterestmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *