Opening nieuwe boerderijwinkel de Naoberhoeve

ECHTEN – Zorgboerderij Refaja ging haar enige weken geleden al voor, maar nu heeft ook zorgboerderij de Naoberhoeve een nieuw plekje om de klanten te ontvangen. 

Aankomende zaterdag wordt de nieuwe boerderijwinkel officieel geopend.

Uit de voegen

De Naoberhoeve had al een winkeltje vertelt Hanna de Vos-Hilhorst, maar die was veel te klein. “In de oude zeecontainer paste alleen ik en hooguit één klant erbij. De andere moesten buiten wachten”, vertelt Hanna. Ze is blij met de nieuwe ruimte. Ook de mensen die deelnemen aan het zorgprogramma van de Naoberhoeve kunnen nu fatsoenlijk meehelpen in de winkel.

Maatschappelijke functie

Naast dat er allerlei zelfgemaakte producten, zoals: vlees, kaas, groente en zuivel worden verkocht, heeft de winkel ook een zorgfunctie voor de deelnemers van de Naoberhoeve. “Het is vooral heel belangrijk dat zij zien waar hun zelfgemaakte producten naar toe gaan, dus dat het echt te weg naar de klant vindt, dat zorgt voor een goed gevoel van eigenwaarde. Het is belangrijk dat ze een goede plek in de maatschappij hebben”, vertelt Hanna.

Aankomende zaterdag tussen tien en vier zijn mensen van harte welkom om de nieuwe winkel te bezichtigen. De klanten staat een feestelijke opening te wachten.

facebooktwitterredditpinterestmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *