Toekomstige fietscrosskampioenen uit Echten?

Echten- Als het aan Kite en Pim ligt staan zij over ongeveer 16 jaar te schitteren op de Olympische Spelen. Natuurlijk met fietscross. Het enige wat dat misschien in de weg kan staan is het niet hebben van een baan in de buurt. Maar daar hebben de jongens actie tegen ondernomen.

De locatie hebben de jongens al uitgedacht. Achter de starterswoningen ligt er nog een mooi stuk land waar deze baan kan komen. Maar dit is niet het enige waar de jongens aan hadden gedacht. In samenspraak met dorpsbelangen en hun ouders kwamen ze op het idee om een sponsor-actie op touw te zetten. Rondjes fietsen! De kinderen konden worden gesponsord door alle mensen uit het dorp. Niet alleen mensen uit het dorp hielpen mee. Ook Het huis met de Duivengaten, A-ware, ForFarmers en Attent Westerbergen droegen hun steentje bij.

En de uitslag tot nu toe liegt er niet om, tijdens de sponsorcross stond de tussenstand al op maar liefst 1050 euro. Maar inmiddels is dat aantal al weer 1338,10 euro geworden. Super natuurlijk! Die baan gaat er komen. Binnenkort kan iedereen lekker crossen! En over de naam hoeft niet meer worden nagedacht. Echtens Stunt Rondje zal de baan gaan heten.

facebooktwitterredditpinterestmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *