Toneelvereniging De Heidebloem: de grande finale (video)

ECHTEN – Ze zijn er helemaal klaar voor. De grande finale. Hier hebben de spelers de afgelopen weken naar toegewerkt. Hun uitvoering van ‘Aan het einde van de regenboog’.

Licht uit, spots aan.

Zenuwen

De een is zenuwachtiger van de ander, maar allemaal hebben ze er wel zin in. “Vlak voordat je het podium op moet is het even spannend, maar als je er eenmaal staat, dan is alles weg”, zegt Mark Krikken, een van de spelers. Hij maakt zich dan ook niet druk.

Reacties

“Ik heb genoten, het was een hele mooie avond, hartstikke goed”, zegt Annie Steenbergen. Arend Fieten is het met haar eens: “Perfect, hoe ze speelden en de tekst zat er helemaal goed in.” Mark Krikken hoorde ook positieve berichten vanuit de zaal. “Er lag hier wel een klein jongetje te slapen. Ik weet niet of dat met ons saaie spel te maken had, of dat hij gewoon moe was”, grapt hij. In de zaal werd in ieder geval veel gelachen.

Feest

Natijd is het feesttijd. De jongens van de PCFE, Piratencombinatie Fluitenberg/Echten, draaien de plaatsjes. Afgelopen donderdag hebben ze hun materiaal al geïnstalleerd en vanavond was het na de uitvoering aan hun om de feestelijke stemming te behouden.

De schminkdames

Al jaren worden de toneelspelers uit Echten geschminkt door de joviale dames Veldhoen. “Misschien hebben we al wel een jubileum”, grapt Lidy tegen haar zus Anke. Vroeger zaten ze zelf bij het toneel en zo zijn ze langzaam in het schminken gerold.

 

facebooktwitterredditpinterestmail

  2 comments for “Toneelvereniging De Heidebloem: de grande finale (video)

 1. arend
  30 november 2015 at 2:23 pm

  Mooi stuk ,en zeer professioneel gespeeld.

  • Ilona
   30 november 2015 at 10:44 pm

   Bedankt Arend! Het was een leuke, spetterende avond;)
   Robbert ook bedankt voor het mooie drieluik!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *