Zaterdagavond: gewoon doorgaan

ECHTEN – Muziek, versierde wagens en een hele hoop plezier. Zo zag de tweede feestdag er voor de Echtenaren uit. De zaterdag begon met een spelletjesochtend voor de kinderen.

Sommige Echtenaren hadden wel wat opstartproblemen door het feest van vrijdagavond.

Versierde wagens

Een belangrijk onderdeel van het Echtense feest is de optocht van de versierde wagens. Ook dit jaar hebben de bewoners van Echten weer van alles uit de kast gehaald om te zorgen dat ze de eerste prijs zouden winnen. Van mobiele bbq-tenten, tot gigantische kinderwagens. Uiteindelijk werd het team van de Oshaarse weg eerste met een gigantische replica van de duiventil tegenover huize Echten.

Optredens

Zaterdagavond traden Jannes en feestband Papa di Grazzi op. Vrijdag was het nog redelijk rustig, maar zaterdag was er een hele hoop volk extra op de been. Velen kwamen ook om toch even een glimp op te vangen van Jannes. Ondanks de lange dag voor veel Echtenaren zat de stemming er al vrij vlot weer in.

Visio naar Jannes

Naast de receptie die Visio vrijdag in de tent had, hebben velen van Visio ook kaarten gekregen voor Jannes. De visueel gehandicapte deelnemers van Visio zaten vooraan en genoten van de muziek van de Drentse zanger uit Noordscheschut. Papi di Grazzi was voor veel deelnemers van Visio toch wel een beetje te hard.

Toen de tent ‘s nachts sloot, werd het feest traditiegetrouw afgesloten in de Papkarre toen.

 

facebooktwitterredditpinterestmail

  4 comments for “Zaterdagavond: gewoon doorgaan

 1. 4 juli 2016 at 8:40 pm

  Was een prachtig feest.

 2. 4 juli 2016 at 8:41 pm

  Gezellig feestje.?

 3. Lisanne Engelsman
  4 juli 2016 at 9:21 pm

  Mooi stukje! Was erg gezellig!

 4. Harm
  4 juli 2016 at 11:32 pm

  Harm

  Fantastische avond en aan het einde van de rit lekker kapot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *